Charlie Olmedi..(Lost Teorilerinden)
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Charlie Olmedi..(Lost Teorilerinden)
Arkadaslar bu teori cok tutuor su sıralar hemen acikliim.Lost izleyenler bilirki charlie 3. sezon sonunda bogularak olmustu ama America li dostlarimiz yememis icmemis teori yapmis teori sole..
Bildiiniz gibi desmond charlie yi 3. sezonda surekli kurtariordu cunku Ambarin patlamasindan sonra gelecegi gorme yetenegi kazanmisti vede bi gun aynen soyle solemisti "Charlie ben her zmn yaninda olamam,Seni olurken gordum o sırada claire bi helikoptere biniordu" bunu duyan charlie claire nin kurtulmasi icin olmesi gerektigini anlayip su altindaki istasyona gider v.s v.s. ama sonunda claire helikoptere binmedi 2. olarakta charlienin boguldugu yerde bi hayat boslugu vardi..Buda bize 5. yada 6. sezonda charlie nin supriz bi sekilde donebilicegini gosterior..
Bildiiniz gibi desmond charlie yi 3. sezonda surekli kurtariordu cunku Ambarin patlamasindan sonra gelecegi gorme yetenegi kazanmisti vede bi gun aynen soyle solemisti "Charlie ben her zmn yaninda olamam,Seni olurken gordum o sırada claire bi helikoptere biniordu" bunu duyan charlie claire nin kurtulmasi icin olmesi gerektigini anlayip su altindaki istasyona gider v.s v.s. ama sonunda claire helikoptere binmedi 2. olarakta charlienin boguldugu yerde bi hayat boslugu vardi..Buda bize 5. yada 6. sezonda charlie nin supriz bi sekilde donebilicegini gosterior..
ArthaS- Baş Moderatör
Geri: Charlie Olmedi..(Lost Teorilerinden)
yuha ama illa bişey olmuştur o arada ben 4. sezonu bitirdim 5.sezonu bekliom belki olbilir ama zaten adı üstünde teori
cimcime- Mesaj Sayısı : 51
Yok sena kabul edildi bu teori artik kanun oldu yani asuodasuıhdsaıuphda biyoloji bu sene cok basit ya
ArthaS- Baş Moderatör
americada 5.sezon basladımı
Subat 2009 da baslio direk indiricem netden sanada dvd ye cekerim ^^
ArthaS- Baş Moderatör
saolasın saolasın
^cimcime demiş ki:saolasın saolasın
np =)
ArthaS- Baş Moderatör
john canlanıyor benjamin hepsine ihtiyacı oldugunu soylemişti ölen ana karakterler de canlanacak bence
heartbreaker- Mesaj Sayısı : 18
John zaten olmedi orda flashforward gosterdi zaten adanın zamanı hakkındada bi suru teori var..heartbreaker demiş ki:john canlanıyor benjamin hepsine ihtiyacı oldugunu soylemişti ölen ana karakterler de canlanacak bence
ArthaS- Baş Moderatör
1 sayfadaki 1 sayfası